Aktuell Info

Ändringar i verksamheten med anledning av Covid-19

Åsundsholm Golf & Country Club följer utvecklingen noga och kommer att publicera aktuell information löpande på denna sida. Då vi har en skyldighet att följa rådande rekommendationer och agera ansvarsfullt gör vi anpassningar i vår verksamhet för att minimera risken för både gäster, anställda och vår närmiljö. Läs mer om vad detta innebär nedan.

 

Golfbanan är öppen

Golfbanan med sommargreener är öppen. Vi har skapat ett obemannat välkomstcenter i hotellbyggnaden med möjlighet att lösa greenfee samt köpa golfartiklar och förtäring i vårt golfcafé med ökat utbud (se nedan). För att begränsa risken för folksamlingar kommer vi att tillåta vanligt sällskapsspel men inte grupparrangemang som t ex klubbresor och tävlingar. T o m 26 april erbjuder vi en försäsongsgreenfee på 295 kr (9 hål 175 kr) som gäller alla dagar, alla tider. Starttider bokas som vanligt via Min Golf eller genom att ringa till oss på 0321-26670. All betalning av greenfee, fika och golfartiklar sker på plats med Swish. Vi accepterar Golfhäftet och erbjuder PLUS-tider alla dagar, alla tider.

 

Golfcafé med självbetjäning

I vårt golfcafé erbjuder vi varmt kaffe, kalla drycker, godis, snacks och diverse smått och gott att äta. Vi erbjuder även ett bassortiment med golfartiklar som golfbollar, peggar, handskar, greenlagare etc. På terrassen utanför har vi utökat med fler sittgrupper för att gäster ska kunna ta sin paus utomhus utan trängsel, och i caféet finns även tillgång till WC. Vi följer strikta hygienrutiner och erbjuder endast färdigpackade varor och engångsartiklar och har dagliga städ- och saneringsrutiner av alla ytor. Betalning sker med swish. Notera att utbudet i caféet kan variera beroende på beläggningen på banan.

 

Temporär stängning av Herrgård, Restuarang och Hotell under april och maj

Skärpta restriktioner på sammankomster, social distansering och vår skyldighet att bidra till att begränsa smittspridningen har gjort att vi har tagit ett svårt men nödvändigt beslut att stänga hotell- och restaurangverksamheten under april och maj. Vi kommer endast att ha golfbanan med självbetjäning öppen tillsvidare. Alla gäster med bokningar i denna period har blivit kontaktade. Vid frågor om bokningar, ombokning etc vänligen kontakta oss på mail info@asundsholm.se. Observera att våra ställplatser kommer att vara öppna, samt golfpaket i vår Golfvilla med självhushåll för upp till 9 personer, läs mer nedan.

 

Ställplatser öppna och bokningsbara

Våra 12 sjönära ställplatser med el kommer att vara öppna även under april och maj och kan förbokas via ”boka” menyn ovan eller genom att ring till oss. Betalning sker med swish vid ankomst och gästerna får tillgång till omklädningsrum, dusch, wc och vårt obemannade välkomstcenter för golf. I övrigt ingen service. En ställplats kostar 200 kr per natt inkl el. Starttider bokas separat via Min Golf och vi välkomnar Golfhäftet. Läs mer här.

 

Golfpaket i Golfvillan med självhushåll är bokningsbart

Vår Golfvilla finner du 1 km från Åsundsholm i närheten av 13:e tee. Det är en rymlig villa på 130 kvm utrustad med 9 bäddar, varav 2 i våningssäng, 2 badrum, bastu, fullutrustat kök, sällskapsutrymme med TV, stor härlig terrass med kolgrill mm. Lugnt läge med endast några hundra meter till sjö och badplats. För bokningar i Golfvillan gäller förskottsbetalning innan ankomst. Nyckelutlämning och återlämning är obemannad och instruktioner ges innan ankomst. Golfvillan är bokningsbar även i april och maj, läs mer här.

 

Uthyrning av golfbilar och vagnar

Lite senare under våren kommer vi att erbjuda uthyrning av golfbilar, men endast genom förbokning. En förbokad golfbil kommer att stå framställd med instruktioner om betalning som sker via swish. Golfbil kostar 350 kr för 18 hål. Vagnar finns tillgängliga vid välkomstcentret och kostar 50 kr för en runda.

 

Existerande hotell- och restaurangbokningar

Alla gäster med bokningar i perioden april till maj har kontaktats av oss. Vi kommer att göra allt för att hålla öppet som vanligt så snart som möjligt, men just nu är ovissheten stor så vi måste vara beredda att anpassa oss efter utvecklingen. Det finns dock i nuläget ingen anledning till att avboka reservationer som redan är gjorda från juni och framåt. Det går att avboka paketprodukter fram till 7 dagar innan ankomst (vid större gruppbokningar gäller 30 dagar, se våra bokningsvillkor här). Det går naturligtvis bra att omboka en vistelse också. Vid ett framtida läge som påverkar möjligheten att utöva verksamheten kommer vi att vara så flexibla som möjligt och vid frågor om en existerande bokning vänligen kontakta oss via mail på info@asundsholm.se.

 

Nya hotell- och restaurangbokningar

Det är inte längre möjligt att boka under perioden april till maj, men vi välkomnar nya bokningar och bokningsförfrågningar från 1 juni och framåt. Genom våra bokningsvillkor erbjuder vi flexibilitet och det går går att avboka paketprodukter fram till 7 dagar innan ankomst (vid större gruppbokningar gäller 30 dagar, se våra bokningsvillkor här). Vid ändrat läge kommer vi att vara så flexibla som möjligt så att du tryggt kan boka redan nu. Välkommen med din förfrågan på info@asundsholm.se eller boka direkt via vår onlinebokning.

 

 

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑