Ställplatser

Välkommen till våra 12 sjönära ställplatser med el

Här parkerar du för natten ett stenkast från både herrgården, sjön och golfbanan. Lugnt och avskilt läge på gräsbeklädd yta endast avsett för husbilar och husvagnar, här trängs man alltså inte med andra bilar på den vanliga parkeringen.

Kombinera gärna med härlig golf, lunch och en god middag på kvällen på vår restaurang på Åsundsholm och kanske också en god frukostbuffé morgonen efter. Frukost och middag förbokas.

Pris 200 kr per dygn.
Greenfee tillkommer. Vi accepterar Golfhäftet.

Vi håller just nu på med förbättring av faciliteterna för golfare och husbilsgäster. Vi hoppas att du som gäst och medlem har överseende med de provisoriska omklädningsmöjligheterna under byggprocessen.

Ombyggnationen i kapellet innefattar:

  • Nya omklädningsrum och toaletter för golfare och husbilsgäster
  • Hotell och golfreception
  • Golfcafé där du kan ta en macka och lite fika för att fylla på energidepåerna under golfrundan
  • Vattenpåfyllning och klubbtvätt
  • Trevlig utomhusterrass med utsikt över golfbanan och sjön Åsunden
Golffik omklädning Åsundsholm

INSTRUKTIONER VID ANKOMST

Platsen förfogas på ankomstdagen från kl 13:00 till kl 13:00 efterföljande dag.

FÖRBOKADE PLATSER
I samband med bokningsbekräftelse erhålls en siffra som anger vilken plats som tilldelats dig. Vi ber att du parkerar centrerat, med front eller bakända mot stolpen med din siffra. På detta sätt skapar vi utrymme och följer de krav som gäller. Alla platser har el, dock behövs en omkopplare för att ansluta. Skåp med automatsäkring återfinns i nordöstra hörnet av ställplatsen.

Incheckning/Utcheckning sker kl 13:00. Om du t.ex bokat starttid för golf på förmiddagen ber vi dig att flytta husbilen/husvagnen till anvisad plats markerad, “P Utcheckning” i norra änden av ställplatsen så ny incheckning kan ske smidigt.

SPONTANGÄSTER (OBOKADE PLATSER)
Vi erbjuder spontanplatser i mån av lediga platser. Vänligen kontakta kansliet för kontroll att inte platsen är bokad av annan gäst.
För övrig information, se ovan under Förbokade platser.

BETALNING
Vi tar emot betalning med Swish, se informationstavla vid ankomst. Det går också bra att betala i golfkansliet under öppettid.

ORDINARIE PARKERING
Det är inte tillåtet att stå nattetid på vår ordinarie bilparkering med hänsyn till övriga gäster, men kortare tidsperiod under dagen är tillåtet, t ex under golfspel.

WC │ DUSCH │ VATTENPÅFYLLNING │ TÖMNING
I herrgårdens entré finns det wc öppet dygnet runt. I närheten av driving rangen finns separata byggnader för omklädning och dusch, medtag egen handduk. Vi erbjuder inte tömningsmöjligheter. Vattenpåfyllning av vattendunk/kanna kan ske vid herrgårdens gavel, dock ej vattenpåfyllning för husbils- eller husvagnstank.

Varmt välkomna!

Boka golfpaket och ställplats

GALLERI