Greenfee

 

 

Golfbanan öppen endast för medlemmar

Bästa gäst, på grund av riklig nederbörd och våta markförhållanden har vi infört begränsningar i spel på banan. Banan är tillsvidare endast öppen för medlemmar i Åsundsholms Golfklubb*. Tidsbokningen är stängd så det är först till kvarn som gäller på tee.

* Gäller de som har aktivt medlemskap i Åsundsholms Golfklubb; gäller ej JustPlay.

 

Ordinarie Greenfee

Vi erbjuder en differentierad greenfee vilket innebär att olika starttider har olika prissättning, bl a erbjuder vi en attraktiv kvällsgreenfee som gäller efter kl 16:30. Den till var tid gällande greenfeen hittar du enklast i tidsbokningskalendern som du finner på golfklubbens hemsida eller när du är inloggad på Min Golf.

Se detaljerad prislista här (PDF) Greenfee prismatris 2020

 

Gäst Greenfee 18 hål
Senior Vardag 195 – 495 kr
Senior Lördag, Söndag & Helgdag 195 – 495 kr
Junior 50% rabatt
Rabatt med Golfhäftet
50% på ordinarie*
Dagsgreenfee
100 kr tillägg**


* Rabatten beräknas utifrån ordinarie (högst) gällande greenfee för respektive dag
** Tillägg till gällande greenfee för första bokade starttid

 

Greenfee för 9 hål

För 9-hålsrunda ges 40% rabatt på gällande greenfee, förutom kvällsgreenfee.

 

Golfhäftet

Vi samarbetar med Golfhäftet och erbjuder vid ett tillfälle spel till halv ordinarie greenfee, dvs rabatten beräknas utifrån ordinarie (högst) gällande greenfee för respektive dag. Golfhäftet berättigar inte till rabatt på våra paketprodukter där greenfee ingår, t ex Golfpaket. Golfhäftet gäller alla dagar, alla tider. Golfhäftet berättigar ej heller till rabatt på grupparrangemang såsom t ex tävlingar, klubbresor, företagsgolf etc.


Greenfeecheckar

Vi accepterar endast giltiga greenfeecheckar utfärdade av Svenska Golfförbundet (SGF) som alternativ betalning för greenfee.


Introduktionskort / Frikort

Vi accepterar Introduktionskort utfärdade av Svenska Golfförbundet (SGF) och SGF:s utmärkelser Guldmärke, Guldklubba och Silvermärke, introduktionskort utfärdade av Västergötlands Golfförbund (VGF), medlemmar av intresseorganisationerna Golfadministratörernas Förening (GAF), Professional Golfer Association of Sweden (PGA) och Swedish Greenkeepers Association (SGA) samt respektive de Nordiska Golfförbundens Introduktionskort för ordföranden i golfklubbar enligt följande villkor:

  • Förfrågan om användande av kort/märke samt tidsbokning skall göras på förhand innan ankomst, senast dag före tänkt besök.
  • Notering av kort/märke skall göras i gästboken
  • Kort/märke kan användas vid ett (1) speltillfälle per år
  • Kort/utmärkelse kan accepteras vid oanmäld ankomst under förutsättning att bollen innehåller två betalande gäster.
  • Kort/utmärkelser gäller inte vid deltagande i tävlingar eller arrangemang.
  • Åsundsholm Golf & Country Club förbehåller sig rätten att neka spel mot kort om inte ovanstående följs eller när det är tid- eller platsbegränsningar på banan.
  • Frikort gäller inte för paketprodukter där greenfee ingår, t ex Golfpaket.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: