Greenfee

 

 

Från och med måndagen den 19 november stänger vi golfbanan för denna säsong. Allt spel därefter är förbjudet och detta gäller även övningsgreen och driving range. Vi tackar för en rekordsäsong och hälsar varmt välkommen till våren!

 

Greenfee

Vi erbjuder en differentierad greenfee vilket innebär att olika starttider har olika prissättning, bl a erbjuder vi en attraktiv kvällsgreenfee som gäller efter kl 16:30. Den till var tid gällande greenfeen hittar du enklast i tidsbokningskalendern som du finner på golfklubbens hemsida eller när du är inloggad på Min Golf.

 

Gäst Greenfee 18 hål
Senior Vardag 175 – 495 kr
Senior Lördag, Söndag & Helgdag 195 – 595 kr
Junior 50% rabatt
VGF rabatt 100 kr (gäller ej kvällsgreenfee)

 

 

Greenfee för 9 hål

För 9-hålsrunda ges 40% rabatt på gällande greenfee, förutom kvällsgreenfee.


VGF Greenfeesamarbete

VGF rabatten gäller endast fullbetalande medlemmar enligt gällande kriterier som finns på VGF’s hemsida, läs de fullständiga villkoren här. Rabatten kan inte kombineras med ev. andra rabatter eller specialpriser (man får välja bästa pris). De som är berättigade till VGF greenfeen hittar aktuell greenfee genom att logga in på Min Golf och boka en starttid i bokningskalendern.

VGF rabatt gäller inte på tävlingar och arrangemang.

Golfhäftet

Vi samarbetar med Golfhäftet och erbjuder vid ett tillfälle spel till halv ordinarie greenfee, dvs rabatten beräknas utifrån ordinarie (högst) gällande greenfee för respektive dag. Golfhäftet berättigar inte till rabatt på våra paketprodukter där greenfee ingår, t ex Golfpaket. Golfhäftet gäller alla dagar, alla tider.


Greenfeecheckar

Vi accepterar endast giltiga greenfeecheckar utfärdade av Svenska Golfförbundet (SGF) som alternativ betalning för greenfee.


Introduktionskort / Frikort

Vi accepterar Introduktionskort utfärdade av Svenska Golfförbundet (SGF) och SGF:s utmärkelser Guldmärke, Guldklubba och Silvermärke, introduktionskort utfärdade av Västergötlands Golfförbund (VGF), medlemmar av intresseorganisationerna Golfadministratörernas Förening (GAF), Professional Golfer Association of Sweden (PGA) och Swedish Greenkeepers Association (SGA) samt respektive de Nordiska Golfförbundens Introduktionskort för ordföranden i golfklubbar enligt följande villkor:

  • Förfrågan om användande av kort/märke samt tidsbokning skall göras på förhand innan ankomst, senast dag före tänkt besök.
  • Notering av kort/märke skall göras i gästboken
  • Kort/märke kan användas vid ett (1) speltillfälle per år
  • Kort/utmärkelse kan accepteras vid oanmäld ankomst under förutsättning att bollen innehåller två betalande gäster.
  • Kort/utmärkelser gäller inte vid deltagande i tävlingar eller arrangemang.
  • Åsundsholm Golf & Country Club förbehåller sig rätten att neka spel mot kort om inte ovanstående följs eller när det är tid- eller platsbegränsningar på banan.
  • Frikort gäller inte för paketprodukter där greenfee ingår, t ex Golfpaket.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑