Ställplatser

Välkommen till våra 12 sjönära ställplatser med el. Här parkerar du för natten ett stenkast från både herrgården, sjön och golfbanan. Lugnt och avskilt läge på gräsbeklädd yta endast avsett för husbilar och husvagnar, här trängs man alltså inte med andra bilar på den vanliga parkeringen.

Kombinera gärna med härlig golf och en god middag på kvällen (utvalda datum).

 

Beskrivning Priser
Ställplats med el 200 kr per dygn
Middag, per person (utvalda datum) från 250 kr*
Greenfee Tillkommer, vi accepterar Golfhäftet
BOKA

*Vi erbjuder matservering kvällstid på utvalda datum och utbudet varierar. Mat förbokas i receptionen.

 

Instruktioner vid Ankomst

Platsen förfogas på ankomstdagen från kl 13:00 till kl 13:00 efterföljande dag.

 

FÖRBOKADE PLATSER:

6 av våra 12 platser är bokningsbara, dessa platser är märkta med ”Hyrd P-plats”. Om man har bokat en plats så är det vid ankomst fri placering på dessa platser, dvs man väljer den plats som önskas och som är ledig. Varje plats har tillgång till ett elskåp som är öppet och därför behöver inte sen ankomst föranmälas. Det går inte att reservera en specifik plats eller platser sida vid sida. Vi ber om att ekipaget parkeras med front eller bakända mot elstolpen.

 

SPONTANGÄSTER (OBOKADE PLATSER):

6 av våra 12 platser är reserverade för spontangäster utan bokning. Gäster utan bokning är välkomna och tas emot i mån av plats, se informationstavla vid ställplatserna vid ankomst. Vi ber om att ekipaget parkeras med front eller bakända mot elstolpen.

 

BETALNING:

Vi tar emot betalning med Swish, se informationstavla vid ankomst. Det går också bra att betala i herrgården under öppningstid. Notera att ev. greenfee, mat etc ska betalas i herrgården, dvs ej med Swish.

 

ORDINARIE PARKERING

Det är inte tillåtet att stå nattetid på vår ordinarie bilparkering med hänsyn till övriga gäster, men kortare tidsperiod under dagen är tillåtet, t ex under golfspel.

 

WC │ DUSCH │ VATTENPÅFYLLNING │ TÖMNING

I herrgårdens entré finns det wc öppet dygnet runt. I närheten av driving rangen finns separata byggnader för omklädning och dusch, medtag egen handduk. Vi erbjuder inte tömningsmöjligheter. Vattenpåfyllning av vattendunk/kanna kan ske vid herrgårdens gavel, dock ej vattenpåfyllning för husbils- eller husvagnstank.

 

Varmt välkommen!

 

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: