Ställplatser

Välkommen till våra 12 sjönära ställplatser med el. Här parkerar du för natten ett stenkast från både herrgården, sjön och golfbanan. Lugnt och avskilt läge på gräsbeklädd yta endast avsett för husbilar och husvagnar, här trängs man alltså inte med andra bilar på den vanliga parkeringen.

Kombinera gärna med härlig golf och en god middag på kvällen. Middagsbokningen är tillgänglig tisdag till lördag.

 

Beskrivning Priser
Ställplats med el 150 kr per dygn
Trerätters middag, per person (tis-lör) 450 kr
Greenfee Tillkommer, vi accepterar Golfhäftet
BOKA

Instruktioner vid Ankomst

Platsen förfogas på ankomstdagen från kl 13:00 till kl 13:00 efterföljande dag.

 

FÖRBOKADE PLATSER:

Vid ankomst är det fri placering på ställplatsområdet, dvs man väljer den plats som önskas och som är ledig. Varje plats har tillgång till ett elskåp som är öppet och därför behöver inte sen ankomst föranmälas. Det går inte att reservera en specifik plats eller platser sida vid sida. Vi ber om att ekipaget parkeras med front eller bakända mot elstolpen.

 

SPONTANGÄSTER (OBOKADE PLATSER):

Gäster utan bokning är naturligtvis välkomna och tas emot i mån av plats. Vänligen hänvänd er i herrgården vid ankomst.

 

ORDINARIE PARKERING

Det är inte tillåtet att stå nattetid på vår ordinarie bilparkering med hänsyn till övriga gäster, men kortare tidsperiod under dagen är tillåtet.

 

WC │ VATTENPÅFYLLNING │ TÖMNING

I herrgårdens entré finns det wc öppet dygnet runt. När herrgården är öppen finns även ett duschrum med begränsad tillgång (kan därför inte garanteras tillgång), medtag egen handduk. Vi erbjuder inte tömningsmöjligheter. Vattenpåfyllning av vattendunk/kanna kan ske vid herrgårdens gavel, dock ej vattenpåfyllning för husbils- eller husvagnstank.

Varmt välkommen!

 

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑