We're hiring!

Nu söker vi personal till sommarsäsongen 2022 (april-okt) på Räven och Rönnbären, Åsundsholm.

Vi söker kökschef, kock, servispersonal, disk/städ samt sommarjobbare (heltid några veckor under sommaren men möjlighet att jobba extra kvällar och helger utöver högsäsong).
 
Vill du jobba i ett härligt team i vacker herrgårdsmiljö? Har du erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare? Vill du jobba på en arbetsplats där du kan vara med och påverka? Då skulle du kunna platsa hos oss. 
 
Åsundsholm är en restaurang, som är vackert belägen i en härlig herrgård med utsikt över sjön Åsunden i Vegby. Vi delar delvis lokaler med Åsundsholms golfklubb. Under en vanlig dag serverar vi frukost, lunch och à la carte. Dessutom arrangerar vi olika event och temakvällar såsom bröllop, födelsedagsfiranden och bistår klubben med fika/middagar vid golftävlingar. 
 
Du som vill arbeta med oss har naturligtvis kortare eller längre erfarenhet från restaurang eller liknande sedan tidigare. Dina egenskaper är att du har lätt för att samarbeta, se vad som behöver göras och kan rycka in där det behövs. Dessutom är du stresstålig och har viljan att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Om du söker tjänst som sommarjobbare så krävs ingen större erfarenhet, men du måste ha viljan att vilja lära dig. Vi lär upp dig på plats.
 
Vi som arbetar på Åsundsholm är ett härligt gäng som brinner för god mat, service och den fantastiska miljön ute vid sjön Åsunden och vi ser fram emot att du ska bli en del av vårt gäng! Hoppas vi ses!
 
Ansök genom att maila cv och ett personligt brev till Elias (roma.elias@live.se) eller Anna 
 
 
 
Intervjuer sker löpande så få iväg din ansökan redan idag! 
Åsundsholm Sal Stjärnö