Konferens & Evenemang

Åsundsholm är platsen för givande möten där miljö, bemötande och god mat spelar en avgörande roll för ett lyckat resultat.

Konferenser
Vi erbjuder konferenspaket för grupper på 5-50 personer, med eller utan övernattning och middag. Välutrustad mötessal med härlig sjöutsikt, tillgång till grupprum och andra mötesytor i herrgårdens salonger. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter både i egen regi och via vår samarbetspartner Aventi AB, t ex lerduveskytte, golfskola, femkamp, geocaching mm.


Kyrkor och föreningar

Förutom vår mötessal och grupprum kan vi även erbjuda vårt mysiga kapell, idealiskt i anslutning till konfirmandläger, körhelger, församlingsreterat mm.


Bröllop
Åsundsholm är den optimala platsen för ett lyckat bröllop. Den anrika herrgårdsmiljön, den trollska sjön och de mytomspunna Gårdarna Runt Sjön skapar den rätta atmosfären. Personlig service inriktad på era och gästernas önskemål borgar för en trygg upplevelse redan från planeringsstadiet. Vi erbjuder allt från själva bröllopsfesten till vigsel i kapellet och övernattning för gästerna.


Fest & Högtid

Vare sig det handlar om födelsedagen, släktträffen eller den där speciella anledningen gör vi allt för att dagen ska bli minnesvärd. På Åsundsholm ges möjligheten till en unik inramning med känslan av ”det lilla extra”.

Välkommen att ta kontakt för att diskutera ett upplägg och en offert som passar just din konferens, bröllop eller högtid!

KONTAKT

 

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Upp ↑