Restaurang Åsundsholm
Lagom till golfsäsongen öppnar
Restaurang Åsundsholm
Vi välkomnar kockduon Carl Kindblom och Jacob Torstensson som tillsammans med Patrik Frisk tar över restaurangen på Åsundsholm.
Vänner med gemensamma drömmar och mål
Carl, ursprungligen från Mossebo, har jobbat som kock på bl.a. Noma och kommer nu senast från Knystaforsen i Halland som fick en Michelinstjärna förra året. Jacob är Boråsare och har bl.a. jobbat på Adler och även som frilanskock på event och bröllop.
Carl och Jacob startade sin kockkarriär tillsammans på Almåsgymnasiet och redan efter några år hade de en gemensam dröm om att driva ett eget ställe med högklassig mat.
En dröm som vi är väldigt glada blir förverkligad på Åsundsholm.
Restaurang Åsundsholm
En klassisk meny med rätter från förr med vårt tänk och kreativitet och med råvaror från lokala producenter och gårdar i Ulricehamnsområdet.
- Lunch för hungriga golfare och turister och det självklara valet för lokalbefolkningen
-Bistromeny från förmiddag till kl 17
-Golfpaket, event, födelsedagar, julbord, bröllop och företagsevent
-En mötesplats för alla!
Välkomna
önskar
Carl & Jacob
Boka bord på restaurang@asundsholm.se