KÖTT
Bräserade shortribbs, grillad aioli, pommes & gräslök
FISK
Gravad & sotad fisk, pepparrot, syrade senapsfrön & stuvad färskpotatis
VEGETARISKT
Borlottibönor i tomatveloute, surdeg, rökt mozzarella & espeletteolja
Alla rätter serveras med surdegsbröd från Erikson Cottage, hemkärnat rökt smör & lokalt grönt
180:-
Boka bord på restaurang@asundsholm.se
Restaurang Åsundsholm serverar en klassisk meny med rätter från förr med vårt tänk och kreativitet och med råvaror från lokala producenter och gårdar i Ulricehamnsområdet.
- Lunch för hungriga golfare och turister och det självklara valet för lokalbefolkningen
-Bistromeny från förmiddag till kl 17
-Golfpaket, event, födelsedagar, julbord, bröllop och företagsevent
-En mötesplats för alla!
Välkomna
önskar
Carl & Jacob
Boka bord på restaurang@asundsholm.se
Vi välkomnar kockduon Carl Kindblom och Jacob Torstensson som tillsammans med Patrik Frisk tar över restaurangen på Åsundsholm.
Carl, ursprungligen från Mossebo, har jobbat som kock på bl.a. Noma och kommer nu senast från Knystaforsen i Halland som fick en Michelinstjärna förra året. Jacob är Boråsare och har bl.a. jobbat på Adler och även som frilanskock på event och bröllop.
Carl och Jacob startade sin kockkarriär tillsammans på Almåsgymnasiet och redan efter några år hade de en gemensam dröm om att driva ett eget ställe med högklassig mat.
En dröm som vi är väldigt glada blir förverkligad på Åsundsholm.
Åsundsholm Golf & Country Club
Åsundsholm Golf & Country Club
Åsundsholms Herrgård
523 62 Vegby
Tfn 0321-34 52 20
Mail:
GOLF: info@asundsholm.se
BOENDE: bokning@asundsholm.se
RESTAURANG: restaurang@asundsholm.se
Vi använder cookies för att mäta antalet besökare på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta. Mer information